Werkkleding

Dassy Professional Workwear

De volgende stap hebben we onlangs kunnen maken. Wij zijn één van de officiële dealers van Dassy Professional Workwear in Nederland. Dassy is kwaliteitstechnisch gelijk aan de bekende A-merken, maar dan aanzienlijk voordeliger. De kleding is vakkundig ontworpen vanuit de specifieke werksituatie van de gebruiker. Dassy voldoet aan de wensen van de vakman op het gebied van veiligheid, bescherming, gebruiks- en onderhoudsgemak. De Dassy collectie laten wij u graag op afspraak zien in ons bedrijf of wij presenteren een relevante collectie bij u op lokatie. Ook blijft de huidige collectie in ons assortiment.

Voor meer informatie over Dassy, klik hier (er wordt een nieuw venster geopend)


Meer werkkleding:

Safe4U:
De artikelen binnen het assortiment van SAFE4U zijn van een hoge kwaliteit en voldoen aan diverse specifieke eisen. In de collectie wordt gebruik gemaakt van duurzame stoffen.

Safe4U: Budget Line
SAFE4U Budget Line is een aantrekkelijke collectie waarbij gebruik wordt gemaakt van kwalitatief hoge stofkwaliteiten, maar waarvan de prijzen door grotere producties lager liggen.

Quest:
QUEST is een kledingmerk dat gespecialiseerd is in signalisatiekleding. QUEST heeft een complete lijn EN471 signaalkleding en een complete lijn RWS kleding.

Thibet:
De collectie van THIBET bestaat uit artikelen waarbij gebruik wordt gemaakt van klassieke materialen. Deze klassieke materialen als katoen en wol zijn gecombineerd met ‘state of the art’ garens zoals Coolmax, Thermolite en Thermocool.

Basic Line:
BASIC LINE is een goedkopere collectie waarbij gebruik wordt gemaakt wordt van kwalitatief hoge stofkwaliteiten.

SIOEN:
De beschermkleding van SIOEN wordt in alle industriële sectoren gebruikt als persoonlijke bescherming tegen regen, kou, sneeuw, chemische producten, elektriciteit en vlammen.

SIP:
Al meer dan 25 jaar investeert SIP Protection in de ontwikkeling, design en productie van veiligheidskleding voor de gebruiker van kettingzagen.

ABOUTBLU:
ABOUTBLU is een innovatief Italiaans schoenenmerk in de wereld van de veiligheid; de comfortabele, functionele en unieke veiligheidsschoenen ondersteunen de werknemers bij een succesvolle en veilige uitdaging op het werk.

HALTEK:
HALTEK is een Italiaans werkschoenenmerk waar voortdurend onderzoek wordt gedaan, zodat er schoenen met een hoge kwaliteit kunnen worden geproduceerd.

GERBA:
GERBA Safety Shoes volgt alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van veiligheids -en beroepsschoenen op de voet en werkt continu aan het verbeteren van haar producten.

PROMOTIONAL TEXTILES:
PROMOTIONAL TEXTILES is in korte tijd uitgegroeid tot één van de grootste distributeurs van promotietextiel in Nederland. PROMOTIONAL TEXTILES distribueert de betere promotietextielmerken als Fruit of the Loom, B&C, Sol’s, Russell Collection, Russell Workwear, Jerzees Colours en het eigen merk LOGOSTAR.